Reviews

Leonie van Ravenstein

19 februari 2022

Gymbrein is een leuke, inspiratievolle en diverse website voor de meest creatieve gymlessen! Er is voor elk niveau en voor elke groep wel iets leuks te vinden, neem dus zeker snel een kijkje!

Bas Kooiman

5 januari 2022

Als je een keer nieuwe ideeën wilt hebben voor in je gymles zowel binnen als buiten, kun je die hier vinden. Met makkelijke zoekfilters kan je variëren in onderdelen per vak of een hele les. De site is op de telefoon of laptop te openen met duidelijk beschrijving en uitleg per activiteit/les. En Gymbrein is hierbij gebruiksvriendelijk, en een aanrader voor gymdocenten of andere geïnteresseerden.

Meester Tim

20 februari 2022

Mooie site, werkt goed. Zoekfunctie werkt fijn. Fijn dat je opgelagen activiteiten terug kan vinden in je account. Het is eigenlijk zoveel, dat het misschien van toegevoegde waarde is dat er een functie komt met zoeken op Meest aangeklikt of Meest opgeslage oid.

Sanne de Vries

27 februari 2022

Met een groep van 7 studenten ben ik lid geworden van gymbrein. Mijn lidmaatschap bij gymbrein bevalt mij goed. Er is veel aanbod voor zowel primair als voortgezet onderwijs. De ideeën zijn origineel, uitdagend en spelgericht. Ook kun je er makkelijk je eigen draai aangeven waardoor je zelf nieuwe spellen kan bedenken. Een lidmaatschap zou ik aanraden!

Jari Kouwen

1 maart 2022

Gymbrein is een duidelijke website waar je makkelijk en snel je lessen kunt vinden met goede en korte uitleg! Ook zijn ze betrokken bij de community en communiceren goed samen met mede vakdocenten. Zoek jij nog een site voor je gymuitleg dan zit je hier op de goede plek.